Acasă Politic Prim-vicepreședinte PAS, despre negocierile anunțate de Dodon: El nu are legitimitate

Prim-vicepreședinte PAS, despre negocierile anunțate de Dodon: El nu are legitimitate

0

Prin intenția de a invita partidele parlamentare la negocieri, Igor Dodon încearcă să „devină util”, însă acesta nu mai are nicio legitimitate, deși mandatul său încă nu este expirat. De această părere este prim-vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, liderul fracțiunii PAS, Igor Grosu, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Spunem foarte clar – el nu este legitim, chiar dacă, potrivit lui, mai are mandatul până pe 23 decembrie. Nu are mandat din partea cetățenilor să facă acest lucru… Mesajul nostru e foarte clar – toate aceste mișcări disperate nu fac decât să crească tensiunea în societate. Societatea noastră are nevoie să încercăm și să reușim să calmăm spiritele. El a reușit să divizeze societatea”, a declarat Grosu în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

Parlamentarul spune că următorul pas sun alegerile parlamentare anticipate: „Anticipatele sunt o opțiune pe care o cer cetățenii. Am reușit să eliberăm Președinția, iar Parlamentul este următoarea instituție”.

Amintim că Igor Dodon a declarat azi că va iniția discuțiile cu partidele care au reprezentanți în Parlament și, mai apoi, cu grupurile parlamentare. Acesta își motivează decizia prin faptul că este necesar de evitat o criză politică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.