Acasă Justiţie 1800 de euro pentru un permis de conducere. O femeie din Drochia,...

1800 de euro pentru un permis de conducere. O femeie din Drochia, denunțată la CNA

0

O femeie din raionul Drochia este cercetată penal de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) într-un dosar de trafic de influență. Ea este bănuită că ar fi cerut 1.800 de euro pentru a ajuta un bărbat să obțină mai ușor permisul de conducere.

Potrivit informațiilor, suspecta ar fi cerut banii sub pretextul că poate să-i convingă pe funcționarii de la Secția de Înmatriculare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Soroca să-l favorizeze pe bărbat la examenul auto.

Cazul a fost denunțat la CNA. Astfel, ofițerii au efectuat percheziții la domiciliul femeii, de unde au ridicat un telefon mobil cu probe concludente.

Suspecta este cercetată în stare de libertate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.