Acasă Justiţie Replica procurorului Dorin Compan la acuzațiile lansate de Igor Dodon

Replica procurorului Dorin Compan la acuzațiile lansate de Igor Dodon

0

Procurorul Dorin Compan a venit cu o reacție după ce ex-președintele țării, Igor Dodon, a depus o sesizare la Procuratura Generală și la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani, în privința sa. Astfel, Compan a respins acuzațiile lui ex-președintelui Igor Dodon potrivit cărora dosarul său ar fi instrumentat la comandă.

„Dacă de fiecare dată am să răspund acuzațiilor unor persoane care încearcă să se apere prin toate modalitățile nu voi avea timp să lucrez. 
Dumnealui încearcă să se apere și să înlăture orice persoană din procesul penal pe care o consideră pericol pentru învinuirile aduse lui sau pentru lucrul efectuat pentru a demonstra vina lui. 
Dacă Igor Dodon consideră necesar să treacă la persoane decât să întreprindă alte acțiuni procesuale concrete și corecte care ar trebui să fie din partea apărării în acest dosar penal, n-are decât s-o facă. Nu văd corect și etic”, a comentat procurorul Dorin Compan.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.