Acasă Alegeri 2020 „Votul roșu” de la hotarul cu România. Cum au votat raioanele aflate...

„Votul roșu” de la hotarul cu România. Cum au votat raioanele aflate la granița cu UE

2

Majoritatea raioanelor aflate la hotarul cu România au votat în primul tur candidatura lui Igor Dodon. Din cele 11 unități administrative aflate în proximitatea Uniunii Eurpene, în 4 a câștigat Maia Sandu, în timp ce 6 raioane au fost adjudecate de Igor Dodon, iar Renato Usatîi a obținut cele mai multe voturi în Fălești, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

Pentru lidera PAS, Maia Sandu, au votat cei mai mulți alegători din Nisporeni, Hîncești, Leova și Cantemir. Candidatul independent susținut de PSRM, Igor Dodon a luat cele mai multe voturi din Cahul, Ungheni, Glodeni, Rîșcani, Edineț și Briceni. Liderul Partidului Nostru a ieșit victorios în Fălești, raionul său de baștină.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.