Acasă Foto reportaj FOTO// Vlad Filat și Constantin Țuțu – în vizită la CNA

FOTO// Vlad Filat și Constantin Țuțu – în vizită la CNA

0

Fostul premier, Vlad Filat și fostul deputat democrat Constantin Țuțu au trecut azi pe Centrul Național Anticorupție. Nu se cunoaște deocamdată care este motivul prezenței celor doi acolo, ei fiind suprinși în poze de un martor ocular, în momentul în care se aflau în fața instituției.

Amintim că la sfârșitul anului trecut, fostul premier moldovean Vlad Filat a fost eliberat condiționat din detenție înainte de termen, după ce a ispășit patru din cei 9 ani la care a fost condamnat pentru trafic de influență și corupere pasivă.

În ceea ce-l privește pe fostul deputat Constantin, în martie 2020, acesta s-a predat benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, după ce fusese anterior arestat în contumacie.

Țuțu este cercetat pentru îmbogățire ilicită, trafic de influență și escrocherie în proporții deosebit de mari.

Luna trecută, el  acuza organele de forţă că ar urmări plasarea intenționată a unor obiecte sau substanțe interzise la domiciliul său, precum și instalarea unor dispozitive electronice în automobil.

Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, Țuțu afirma că se fac „presiuni enorme” din partea instituțiilor de forță, „cu implicarea persoanelor sub acoperire și tot felul de mijloace speciale”, pentru a i se fabrica dosare penale la comandă.

  • 1/5
  • 2/5
  • 3/5
  • 4/5
  • 5/5

independent.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.