Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat: ”Nu e critică, e un sfat pentru Maia...

VIDEO // Vlad Filat: ”Nu e critică, e un sfat pentru Maia Sandu. Să recunoască …”

0

”Să recunoască că a gresit, că oamenii îs iertători și poate se va intra într-o comunicare necesară pentru a nu diviza și mai tare societatea.” Este mesajul transmit de fostul premier al țării, Vlad Filat, președintelui Maia Sandu, în contextul în care în societate a apărut ura fața de ”vremurile bune”. Declarația a fost făcută recent, în cadrul unei emisiuni telivizate.

”Eu cred că datoria noastră este de a le spune lucrurilor pe nume. O spun în cunoștință de cauză. Or, eu am trăit perioade diferite în viața politică din Republica Moldova. Încercarea de a ascunde nu ajută, pentru că problemă mică se transformă întro problemă mare, iar efectul efectul bulgărului de zăpadă este inevitabil.” O spune fostul premier al țării, Vlad Filat, drept un sfat pentru președintele Maia Sandu.

Mesajul vine, potrivit dânsului, în urma constatării sale precum că în societatea din Republica Moldova, nu este doar supărare.

”În societatea din Republica Moldova, în urma la toate prostiile care au fost săvârșite în acești ani de zile de guvernare și vremuri bune, a apărut ura și trebuie de oprit și de ieșit cât mai rapid din această izolare, și de intrat în comunicare” a precizat Filat.

În contex, ex-premirul spune că are un sfat, în acest sens, pentru Maia Sandu.

”Nu este o crită, e un sfat: Să-și reformuleze mesajul. În momentul în care ai evitat orice comunicare, fie că e vorba de clasa politică, fie de alte etnii, business ș.a.m.d, și insistența cu care o face ea acum înainte de alegeri, că este deschisă și comunică – să-și schimbe acest format. Să recunoască că a gresit, că oamenii îs iertători și poate se va intra într-o comunicare necesară pentru a nu diviza și mai tare societatea.” a punctat Vlad Filat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.