Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat explică de ce în Moldova nu va fi...

VIDEO // Vlad Filat explică de ce în Moldova nu va fi implementată acum legea privitor la finanțarea externă a ONG-urilor

0

În Moldova nu va fi implementată acum legea privitor la finanțarea externă a ONG-urilor, fiindcă guvernarea actuală si ONG sunt o apă și un pământ, declară Vlad Filat, liderul PLDM.

Președintele Maia Sandu, din numele poporului moldovenesc, a sprijinit protestele organizate de ONG în Georgia împotriva adoptării acestei legi. Președintele trebuie să vorbească în numele statului, nu în numele poporului.

Având în vedere caracterul războinic și aprecierea internațională de nemaivăzut, eu propun ca Maia Sandu să candideze la funcția de secretar general al NATO. Eu cred că războiul cu Putin ea îl finalizează foarte repede, mai declară Vlad Filat, liderul PLDM.

omniapres.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.