Acasă Politic Munteanu îi solicită dezmințiri lui Ciocoi: ”Cerem politicienilor să răspundă pentru cuvintele...

Munteanu îi solicită dezmințiri lui Ciocoi: ”Cerem politicienilor să răspundă pentru cuvintele lor”

0

Membrul PPDA, Igor Munteanu și candidat la funcia de deputat pentru alegerile din 11 iulie, respinge categoric declarațiile premierului interimar Aurel Ciocoi, precum că Platforma DA ar fi fost una din formațiunile care ar fi solicitat moratoriu pe asfaltul european, și le califică drept calomnii și încercări de manipulare josnică. Totodată, Igor Munteanu cere dezmințire publică din partea premierului și solicită ca acesta să facă publice numele celor care, chipurile, au făcut presiuni asupra sa.

„Nu putem tolera ambiguitățile unor afirmații hazardate ori manipulative, fie ele și ale primului ministru. Ar face bine să facă publice numele celor care au făcut lobby contra drumurilor cu asfalt rezistent european. Cerem politicienilor să răspundă pentru cuvintele lor. Echipa Platforma DA este echipa faptelor, nu a vorbelor sau ambiguităților”, a declarat deputatul.

Precizăm că premierul interimar a afirmat recent, în cadrul unei emisiuni televizate, că ar fi fost presat să pună moratoriu pe asfaltul european și a specificat că presiunile au fost făcute de PSRM, PAS și Platforma DA și că ar fi fost sunat personal de anumiți deputați ai acestora.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.