Acasă Sport VIDEO // Victor Sterpu a obținut două victorii la Grand Slam-ul de...

VIDEO // Victor Sterpu a obținut două victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi

0

În perioada 22-24 martie, la Tbilisi, Georgia, a avut loc a patra ediție a Turneului Mondial de Judo, Grand Slam, unde R. Moldova a fost reprezentată de trei judocani.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova, cel mai bun rezultat la turneu a demonstrat judocanul Victor Sterpu, care a obținut două victorii.

Sterpu a trecut de Abdulelah Albali (Arabia Saudită) și Somon Makhmadbekov (Tadjikistan), dar a fost eliminat de Timur Arbuzov, cel care avea să triumfe apoi în marea finală.

În această categorie de greutate a evoluat și Mihail Latîșev, dar a pierdut în primul duel în fața azerului Omar Rajabli.

La 73 kg, Denis Vieru a dispus de lituanianul Kestutis Vitkauskas, dar a fost eliminat de spaniolul Salvador Roca, finalist în luna ianuarie la Grand Prix-ul Portugaliei. Câștigător la 73 kg a devenit georgianul Lasha Shavdatuashvili.

Denis Vieru a evoluat în ultimii nouă ani la categoria 66 kg, la care este practic calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.