Acasă Sport Un arbitru, trimis la închisoare pentru deciziile luate într-un meci de campionat

Un arbitru, trimis la închisoare pentru deciziile luate într-un meci de campionat

0

Sentință fără precedent în fotbalul din Serbia. Un arbitru a fost trimis la închisoare pentru 15 luni pentru deciziile luate într-un meci de campionat. Cazul a fost anchetat de departamentul anticorupție din Novi Sad. Arbitrul are și o interdicție de a activa în cadrul federației timp de 10 ani, transmite SafeNews.md cu referire la Digisport.ro.

Srdjan Obradovic a fost acuzat că a favorizat clar echipa Spartak Subotica, în meciul cu Radnicki Nis într-o partidă disputată în 2018.

El a acordat două penalty-uri controversate pentru formația din Subotica. Practic, centralul a indicat punctul cu var deși niciun jucător nu a căzut în careu și nimeni nu a reclamat vreun fault. Mai mult, oaspeții au jucat în 10 de la scorul de 0-0, Milan Pavkov încasând două galbene în două minute.

Săptămâna trecută, președintele federației sârbe, Slavisa Kokeza, a demisionat după ce poliția a demarat o investigație în privința legăturilor acestuia cu crima organizată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.