Acasă Articol comercial VIDEO // Un tractorist din Briceni a câștigat crossoverul KIA Sportage –...

VIDEO // Un tractorist din Briceni a câștigat crossoverul KIA Sportage – cel mai luxos automobil din Clubul VIP al Loteriei Naționale Ⓟ

483
0
ads

Clubul VIP al Loteriei Naționale poate fi considerat, pe bună dreptate, regatul biletelor necâștigătoare cu posibilități nelimitate! Dinu Cernelea din satul Larga, raionul Briceni, e convins în acest lucru. Norocosul a devenit câștigătorul crossoverului de lux, fiabil și confortabil KIA Sportage sau a sumei impunătoare de 200 000 de lei. Numele lui a fost anunțat în data de 1 octombrie, în direct, la Prime.

Dinu, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit, educă un fiu de 15 ani și lucrează tractorist. Norocosul a menționat că, de-a lungul timpului, absolut toate biletele pe care le înregistra pe 7777.md erau plasate la tombolele pentru automobil și întotdeauna a avut speranța că va câștiga.

”Când m-a sunat Mircea, a fost o euforie, nu știam unde mă aflu. Nu ne venea a crede. Ne părea că e o șagă. Adrenalina era fără măsură”, au povestit norocosul și soția lui.

Dinu Cernelea a adăugat că de-a lungul timpului a avut 13 mașini, însă din copilărie visa la un automobil din salon. Astfel, alegerea lui a fost evidentă.

”Am mașină nouă, din salon, cu ajutorul Loteriei Naționale. E ceva minunat! Automobil frumos, nou, înalt pentru drumurile noastre de țară, confortabil”, norocosul și-a împărtășit impresiile.

Accelerați spre noroc și participați la următoarea extragere a Clubului VIP. Până la sfârșitul lunii noiembrie, pe 7777.md se dă lupta pentru unul dintre bestsellerurile de pe piața auto din Moldova – noua generație a sedanului practic și fiabil, Dacia Logan sau a sumei impunătoare de 150 000 de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here