Acasă Articol comercial ”Pietrele prețioase” ale Loteriei Naționale: Prindeți ocazia să participați la extragerea a...

”Pietrele prețioase” ale Loteriei Naționale: Prindeți ocazia să participați la extragerea a 7 diamante și a 100 000 de lei Ⓟ

0

În data de 16 noiembrie, la 19:50, Loteria Națională va desfășura extragerea pentru șapte diamante și a sumei de 100 000 de lei. Extragerea va avea loc în direct, la Prime și va fi momentul culminant al campaniei fără precedent a Loteriei Naționale, ”Pietre prețioase”. Pindeți ocazia, până în data de 10 noiembrie, să primiți cadoul valoros, care poate deveni talismanul dvs. pentru toată viața și înscrieți-vă la extragerea a premiilor de top ale acestei campanii de excepție.

Cumpărați două bilete ”Șeptarul de diamant” și primiți gratuit cutiuța cu una dintre cele șapte pietre semiprețioase cu proprietăți miraculoase.

– jasp aduce sănătate și noroc
– ametistul și cuarțul roz aduc dragoste
– aventurin asigură fericire și noroc
– calcitul auriu aduce energie și sănătate
– agat aduce fericire și sănătate.

În cutiuță veți mai găsi o surpriză – cartela cu un cod pentru Joc bonus pe 7777.md și care vă oferă posibilitatea să câștigați unul dintre cele șapte diamante adevărate, 100 000 de lei, o mulțime de jocuri online gratuite și mize pentru sport

Puteți primi talismanul prețios în oficiul de vânzări al Loteriei Naționale (Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare, 3), în chioșcurile Moldpresa și în magazinele de cărți Librarius, dar și la benzinării.

Vedeți aici detaliile desfășurării campaniei ”Pietre prețioase”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.