Acasă Social VIDEO // Un minor cu un kilogram de hașiș, reținut: Punea drogurile...

VIDEO // Un minor cu un kilogram de hașiș, reținut: Punea drogurile în ascunzișuri

0

Un minor de 16 ani, originar din nordul țării, a fost reținut de oamenii legii în timp ce plasa drogurile (1 kg de hașiș) în ascunzători.

Potrivit Poliției, această cantitate de hașiș urma să fie preluată de alți curieri pentru porționare și deja distribuire către potențialii clienți.

Conform schemei de trafic, adolescentul venea în Chișinău o dată la zece zile ca să primească cantitatea angro de droguri. Apoi, acesta pleca cu taxiul în raioanele din țară, unde ascundea câte 30 de doze în fiecare ascunziș. 

Oamenii legii au desfășurat percheziții în apartamentul închiriat la indicația liderului grupului criminal, în Chișinău. Acolo au fost depistate cantități mari de muguri de marijuana, droguri sintetice de tip PVP și mefedronă, dar și pliculețe și cântare la scară mică. Per total, pe piața neagră, valoarea drogurilor ar fi ajuns la peste 1 milion de lei.

Drept rezultat, minorul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, iar investigațiile continuă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.