Acasă Articol comercial VIDEO // Un gropar a câștigat pe 7777.md peste jumătate de milion...

VIDEO // Un gropar a câștigat pe 7777.md peste jumătate de milion de lei Ⓟ

0

Lucrează gropar la cimitirul ”Sfântul Lazăr” din capitală și a câștigat jumătate de milion de lei la loterie! Vorbim despre Vladimir Chiriac din satul Bozieni, raionul Hâncești, care a înregistrat un rezultat fulminant pe 7777.md! Cu o miză de 30 de lei, noul bilet electronic ”Jack and the Beans” i-a adus în cont jackpotul captivant de 544 990,37 de lei!

Vladimir lucrează necrofor la înmormântări de 6 ani. Tânărul de 26 de ani este căsătorit și educă trei copii. La sfârșitul unei zile de muncă, el a decis să-și alimenteze contul de pe 7777.md cu 500 de lei și a accesat jocul ”Jack and the Beans”.

”Am bătut o singură dată la miza de 30 de lei și mi-au apărut 3 castele. Când mă uit, jos îmi arată suma de 544 900 de lei. Nu-mi venea a crede. Mă simt special și mă bucur că anume la mine a venit acest câștig mare!”, a povestit tânărul.

Vladimir a spus că suma este enormă pentru familia lui. Tânărul ar fi trebuit să muncească 7 – 10 ani pentru a aduna acești bani și a menționat că-i va investi pentru a procura propria casă.

”Salariile sunt mici și nicidecum nu putem aduna acești bani. Cred că Moș Crăciun ne-a dat o casă de Anul Nou. Acum m-am convins că merită să joci la Loteria Națională”, a spus emoționată soția lui Vladimir.

Faceți cunoștință cu eroul jocului ”Jack and the Beans” și porniți în aventura spre jackpotul în creștere și premiul de top de 3 001 750 de lei. Nu uitați că pe 7777.md se ascund câștiguri de până la 10 000 000 de lei!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.