Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO// Țuțu, filmat cum face finisaje la casa aflată sub sechestru de...

VIDEO// Țuțu, filmat cum face finisaje la casa aflată sub sechestru de 10 luni

0

Ex-deputatul Constantin Țuțu locuiește în casa cu suprafața de peste 300 de metri pătrați de pe strada Grenoble din Chișinău, care se află de aproape 10 luni sub sechestru.

Fostul democrat continuă să efectueze lucrări pentru amenajarea imobilului.

Un muncitor a fost surprins recent în timp ce ieșea din casa lui Țuțu, având asupra sa mai multe instrumente. Bărbatul a fost condus la ieșire de către fostul deputat.

Sechestrul asupra imobilului lui Țuțu a fost aplicat la 24 octombrie 2019 de către magistrata Elena Costiuc, la solicitarea procurorului anticorupție Grigore Niculiță.

Constantin Țuțu este învinuit pentru că ar fi pretins și luat 20 de mii de euro de la apropiații unui bărbat care se afla în arest, în toamna anului 2017.

Țuțu ar fi promis că ar avea influență asupra procurorilor, astfel încât aceștia să nu prelungească termenul arestului preventiv în privința bărbatului.

anticoruptie.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.