Acasă Istorii din spatele culisei Cine a coordonat cu bărbații care ar fi atacat comisariatul din Tiraspol

Cine a coordonat cu bărbații care ar fi atacat comisariatul din Tiraspol

0

Miliția din regiunea transnistreană a publicat un material video în care prezintă numele și imaginea „curatorului” celor doi bărbați, care au atacat cu cocktailuri Molotov sediul comisariatului militar din Tiraspol.

Potrivit sursei citate, se cunoaște identitatea tuturor celor implicați în atac, inclusiv ce acțiuni provocatoare ar mai fi pus la cale în regiunea transnistreană.

Amintim că, pe 13 mai curent, două cocktailuri Molotov au fost aruncate în clădirea comisariatului militar din regiunea transnistreană.

Unul a nimerit pe trotuar, iar al doilea a rămas blocat în gratiile ferestrei. Incendiul a fost stins prompt de către pază.

În seara zilei de 23 mai 2022, așa-zisul minister de interne din regiunea transnistreană a anunțat că ar fi identificat autorul atacului.

Acesta ar fi un bărbat pe nume Alexandru, cu vârsta de 46 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Curatorul, potrivit pretinsului minister, ar fi o persoană asociată cu unul dintre serviciile speciale din Moldova și s-a prezentat drept Ivan sau Ion.

Regiunea transnistreană a fost scoasă de sub Cod Roșu de alertă teroristă. Un decret în acest sens a fost semnat de liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.