Acasă Extern VIDEO // Soție, către soldat rus: Violează femei ucrainene. Doar să te...

VIDEO // Soție, către soldat rus: Violează femei ucrainene. Doar să te protejezi

0

Soția unui soldat rus i-a cerut soțului ei să violeze femei ucrainene, după cum sa auzit într-un apel telefonic interceptat. Aceasta este conform Serviciului de Securitate al Ucraini, relatează Ukrinform.

Se observă că apelul interceptat reflectă valorile morale nu numai ale invadatorilor, ci și ale aliaților acestora, dintre care 80% susțin acum invadarea Ucrainei, este comentariul sursei de mai sus, transmite SafeNews.md cu referire la newsweek.ro.

„Te duci acolo și violezi femei ucrainene, doar să nu-mi spui nimic. Ai înțeles? Principalul lucru este să te protejezi”, se aude femeia spunându-i soțului ei invadator.

După cum a raportat Ukrinform mai devreme, comisarul Radei Supreme pentru drepturile omului, Liudmyla Denisova, spune că în prezent este imposibil de numărat câți ucraineni au fost violați, dar aceste cazuri s-au răspândit pe teritoriile ocupate de forțele ruse.

Într-un raport recent, s-a constatat că aproximativ 25 de fete și tinere, cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, au fost violate sistematic de soldații ruși în timpul ocupației Bucea – un oraș aflat în afara Kievului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.