Acasă Social VIDEO // Șofer beat criță, prins la Ungheni: Un record negativ pentru...

VIDEO // Șofer beat criță, prins la Ungheni: Un record negativ pentru municipiu

0

Ieri dimineață, ofițerii de patrulare ai plutonului INSP Ungheni – Nisporeni, au reținut un conducător auto în stare avansată de alcoolemie la volan. Șoferul a fost reținut la intersecția străzilor Decebal cu Ciprian Porumbescu din municipiul Ungheni, transmite SafeNews.md cu referire la Ungheni.org.

Potrivit sursei noastre din cadrul plutonului INSP Ungheni, acest caz reprezintă un record negativ pentru municipiul și raionul Ungheni, fiind cel mai înalt grad de alcoolemie depistat în anul 2021 la vreun conducător auto aflat în circulație pe drumurile publice.

Fiind testat la consumul de alcool, aparatul Drager a arătat o cantitate de 1,40 mg/l de vapori de alcool în aerul expirat.

Acest lucru constituie echivalentul a 2 litri de țuică / rachiu sau divin consumat instantaneu.

În acest caz, ungheneanul riscă anularea permisului de conducere în baza art.264/1 alin (1) al Codului Penal al Republicii Moldova

Urmare, sursa ne-a prezentat și un material video în care este filmat momentul reținerii conducătorului auto, aflat în stare avansată de alcoolemie la volanul unui mijloc de transport.

Din motive etice, redacția News.Ungheni.org a blurat materialul video și a modificat vocea atunci când este pronunțat numele și prenumele conducătorului auto vizat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.