Acasă Social VIDEO // Riscă pușcărie pentru un telefon furat. Cine este individul

VIDEO // Riscă pușcărie pentru un telefon furat. Cine este individul

0

Un bărbat de 34 de ani riscă să facă până la 7 ani de pușcărie după ce și-a deposedat un cunoscut de telefonul mobil în valoare de 5.000 de lei. Totul s-a întâmplat la data de 18 mai, pe strada Aeroportului din sectorul Botanica al capitalei.

După incident victima, un bărbat de 55 de ani, a alertat polițiștii.

Veniți la fața locului, acesta a declarat că se deplasa pe stradă, iar la un moment dat și-a întâlnit un cunoscut cu care a stat de vorbă. La un moment dat, acesta în mod deschis l-a deposedat pe bărbat de telefonul mobil și a plecat într-o direcție necunoscută.

Odată ce a fost prins, acesta și-a recunoscut vina și a predat telefonul mobil sustras de la victimă. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere de la lege, fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furturi.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru jaf. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.