Acasă Social Se intensifică fluxul ieșirilor din Moldova, majoritatea fiind ucraineni

Se intensifică fluxul ieșirilor din Moldova, majoritatea fiind ucraineni

0

Se intensifică fluxul ieșirilor din Moldova, majoritatea fiind ucraineni, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco.

„Se intensifică fluxul ieșirilor din Republica Moldova, majoritatea fiind cetățeni ucraineni, intrați în țară noastră.
La punctul de trecere a frontierei de stat cu România Sculeni au fost deschise 5 benzi pentru control la ieșire, pentru a fluidiza traficul.
Și la punctul de trecere a frontierei cu România Leușeni au fost deschise 5 benzi, iar timpul de trecere s-a redus până la cel mult o oră”, a declarat ministra.

Totodată, Ana Revenco dă asigurări că la punctele de intrare în Republica Moldova din Ucraina va fi creată, săptămâna viitoare, o bandă specială dedicată traversărilor graniței pe jos. Această bandă va fi dotată cu încălzitoare, în condițiile în care timpul se răcește.

2.212 angajați din toate subdiviziunile MAI activează în mod sporit pentru siguranța cetățenilor care vin în Republica Moldova și le este oferit ajutorul necesar de ordin juridic, logistic, precum și administrativ.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.