Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Renato Usatîi: Sunt şantajat că voi fi condamnat la 15...

VIDEO // Renato Usatîi: Sunt şantajat că voi fi condamnat la 15 ani de puşcărie dacă nu-l voi susţine pe Igor Dodon

0

Renato Usatîi a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în ultimele zile ameninţările şi intimidările la adresa sa s-au înteţit. Acesta anunţă că este şantajat să-l susţină pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar în caz contrar va fi condamnat la ani grei de închisoare.

„Sunt ameninţat că, după Anul Nou, voi fi condamnat la 15 ani de puşcărie, dacă nu-l voi susţine pe Igor Dodon. Cum şi cine s-a gândit că eu pot fi şantajat şi distrus, dacă acest lucru nu s-a întâmplat în 42 de ani de când trăiesc? Nimeni nu va reuşi acest lucru. Sunt contra corupţiei, iar scopul principal în viaţa mea este de a distruge acest sistem mafiot. Sunt gata să ţin piept la orice intimidări”, a declarat Usatîi.

El a mai afirmat că scopul lui de bază este să scoată statul din „mâinile mafiei”.

„O parte a problemei a fost rezolvată anul trecut când a fugit Plahotniuc. Acum a rămas a două parte a mafiei şi scopul meu principal este să distrugem acest sistem. Sunt pregătit să mă expun, dar nu pot să admit menţinerea la putere a „culiocului” , care va continua să-şi bată joc de ţara noastră şi să o dea de gol în faţa întregii lumi”, a mai spus Usatîi.

Acesta a îndemnat cetăţenii care l-au votat în turul întâi „să se mobilizeze în turul doi” şi să dea un vot „împotriva lui Dodon”.

„Acum oamenii sunt umiliţi în Federaţia Rusă, inclusiv cu implicarea structurilor de forţă. Ei sunt speriaţi că dacă nu vor ieşi la vot pe data de 15 noiembrie şi nu-l vor vota pe Dodon, atunci vor fi deportaţi. Stimaţi cetăţeni, puteţi să fiţi speriaţi ca să veniţi la secţiile de vot, dar nu sunteţi obligaţi să votaţi acest culioc, deoarece în cabina de vot veţi fi doar Dvs.”, a adăugat Usatîi.

„Eu nu am fost niciodată fanul Maiei Sandu, dar în timpul campaniei am zis că nu am nicio informaţie că ar fi participat la acte de corupţie. Astăzi, eu nu pot să mai permit ca un „culioc” deja boţit să conducă R. Moldova”, a specificat Renato Usatîi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.