Acasă Multimedia VIDEO // Postul de televiziune Al Jazeera a realizat un documentar despre...

VIDEO // Postul de televiziune Al Jazeera a realizat un documentar despre Ilan Șor și corupția din Republica Moldova

0

Postul arab de televiziune Al Jazeera a realizat un documentar despre orașul Orhei și Ilan Șor. Reportajul numit „Corupția din Moldova: fugarul om de afaceri modelează următoarele alegeri” a fost realizat înainte de cel de-al doilea scrutin prezidențial, transmite jurnal.md.

Jurnaliștii de la postul de televiziune Al Jazeera au fost la Orhei unde au discutat cu mai mulți locuitori dar și cu fostul lider PLDM, Vlad Filat.

În reportaj jurnaliștii relatează și despre holograma electorală în care Ilan Șor „se plimbă” prin Orhei și „se salută” cu trecătorii.

Postul de televiziune Al Jazeera menționează că Ilan Șor a fost implicat în jaful secolului din RM, în urma căruia a fost furat un miliard de dolari din trei bănci.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.