Acasă Politic VIDEO // Peter Michalko invită publicul la Ziua Europei: ”Arta și cultura...

VIDEO // Peter Michalko invită publicul la Ziua Europei: ”Arta și cultura sunt acele surse de inspirație, care ne dau putere pentru a renaște și a merge mai departe”

0

Ambasadorul Uniunii Europene în R. Moldova, Peter Michalko, învită cetățenii să participe la Zilele Europei. Potrivit acestuia, sărbătoarea este un prilej bun de a marca diversitatea culturală, unitatea și solidaritatea pentru un viitor mai bun.

„Ziua Europei este un prilej de a marca diversitatea culturală, unitatea și solidaritatea pentru un viitor mai sigur și mai bun, valori care ne inspiră și ne dau speranță, în special în vremurile prin care trecem cu toții de mai bine de un an. Arta și cultura sunt acele surse de inspirație, care ne dau putere pentru a renaște și a merge mai departe. Așadar, cu multă plăcere vă invit să vă alăturați evenimentelor culturale și educative, organizate cu prilejul Zilei Europei pe parcursul lunii mai. Săptămâna Muzicii Europene, Orășelul Virtual European, dar și tradiționalul Festival de Film și Cultură Europeană, vor fi accesibile tuturor, online și la TV”, spune Peter Michalko într-un mesaj video.

În același timp, ambasadorul invită cetățenii să urmărească evenimentele dedicate Zilei Europei care vor fi organizate de către Centrele de Informare ale Uniunii Europene și ale Eurocluburilor din țară, la nivel local.

„Delegația Uniunii Europene, împreună cu Ambasadele Statelor Membre ale Uniunii Europene vă invită să fiți parte a evenimentelor dedicate Zilei Europei 2021! Dragi prieteni, aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi, iar noi, echipa Europa, rămânem solidari cu cetățenii Republicii Moldova, căci împreună, suntem mai puternici!”, adaugă oficialul. 

Agenda detaliată a evenimentelor poate fi găsită pe EU4Moldova.eu, inclusiv pe rețelele de socializare ale Delegației Uniunii Europene.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.