Acasă Sport VIDEO // olfsberger – Tottenham 1-4. Băieții lui Jose Mourinho au făcut...

VIDEO // olfsberger – Tottenham 1-4. Băieții lui Jose Mourinho au făcut instrucție cu gruparea austriacă

0

Tottenham s-a impus fără drept de apel pe Puskas Arena din Budapesta, în fața lui Wolfsberger, scor 4-1, în turul 16-imilor UEFA Europa League

Formația lui Jose Mourinho a rezolvat ecuația calificării în doar 20 de minute. Heung-Min Son a deschis balul în minutul 13, din centrarea lui Gareth Bale. Galezul a trecut în rolul de marcator 15 minute mai târziu, după o fază de senzație reușită în careul austriecilor.

Wolfsberger – Tottenham 1-4. Doar un dezastru îi mai poate smulge calificarea din mâini  formației lui Jose Mourinho

Lucas Moura a stabilit scorul primei reprize în minutul 33, cu un gol care poate candida cu șanse mari la reușita serii în Europa League. În debutul actului secund, Spurs a ridicat piciorul de pe accelerație și la 10 minute după revenirea de la cabine, Wolfsberger a redus din diferență, din penalty, prin Michael Liendl.

Cu două minute înaintea fluierului final, Carlos Vinicius, introdus pe teren la pauză în locul lui Heung-Min Son, a închis tabela, iar returul de la Londra va fi o simplă formalitate pentru Tottenham.

Echipele de start:

echipe-wolfsberger-tottenham
Wolfsberger – Tottenham / Foto: flashscore.ro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.