Acasă Sport Barcelona a făcut primul pas pentru transferul lui Lautaro Martinez

Barcelona a făcut primul pas pentru transferul lui Lautaro Martinez

0

Barcelona a făcut primul pas pentru transferul lui Lautaro Martinez de la Inter Milano pe Camp Nou. Catalanii s-ar fi înțeles cu argentinianul, scrie digisport.ro.

Goal.com, care citează Tuttosport, scrie că oficialii Barcelonei au ajuns la o „înțelegere de principiu” cu Lautaro Martinez. Acum, mai rămâne ca spaniolii să se înțeleagă și cu șefii lui Inter Milano în privința sumei de transfer.

Recent, Barcelona a oferit doi jucători, Arhturo Vidal și Nelson Semedo, plus 70 de milioane de euro pentru Lautaro Martinez, dar a fost refuzată de Inter. Italienii vor să primească 111 milioane de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a contractului.

Lautaro Martinez, din 2018 la Inter

Argentinianul a fost cumpărat de Inter Milano cu 25 de milioane de euro de la Racing Club, în 2018, iar în prezent este unul dintre cei mai eficienți jucători din lotul lui Antonio Conte. Lautaro Martinez a marcat de 16 ori și a oferit patru pase decisive în 31 de partide, în toate competițiile.

Lautaro mai are contract cu Inter până în 2023.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.