Acasă Social VIDEO // Ofițerii INI l-au reținut pe cel de-al treilea adolescent evadat...

VIDEO // Ofițerii INI l-au reținut pe cel de-al treilea adolescent evadat din penitenciarul Goian

0

Ofițerii din cadrul Inspectoratului Național de Investigații l-au reținut și pe cel de-al treilea adolescent evadat din Penitenciarul Nr.10 Goian. Acesta a fost depistat, ascunzându-se de polițiști, într-o pădure din Țîpova, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Este  de menționat că ceilalți doi adolescenți au fost reținuți pe malul Nistrului, în preajma localității Buciușca din raionul Rezina. Cei trei intenționau să se ascundă în regiunea Transnistreană.

Amintim că în noaptea de marți, 4 mai, trei adolescenți, unul în vârstă de 18 ani și alții doi de 17 ani, originari din raioanele Orhei, Anenii Noi și Ungheni, au evadat din Penitenciarul  Nr.10 Goian, după ce au deteriorat gratiile de la fereastra din baie, după care au sărit peste edificiile de pază.

Cei trei au furat o mașină de marca Volkswagen de la poarta unui bărbat dintr-un sat din raionul Criuleni, cu care s-au deplasat spre Orhei. la Orhei au abandonat automobilul cu roțile sparte și au furat un Opel.

Unul dintre adolescenți era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru furt, altul avea de ispășit un an și 4 luni pentru aceeași infracțiune, iar al treilea era condamnat la 10 ani de pușcărie pentru tâhărie, furt și viol.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.