Acasă Social 670 de persoane din RM, testate la prezența coronavirusului de tip nou;...

670 de persoane din RM, testate la prezența coronavirusului de tip nou; Care este starea de sănătate a celor infectați

0

Până la această oră în Republica Moldova au fost testate 670 de persoane la prezența coronavirusului de tip nou. 80 de persoane au fost depistate pozitiv. Din numărul total de cazuri 34 sunt de import, iar cu transmitere locală au fost înregistrate 44 de cazuri. Două persoane s-au tratat.

În continuare urează a fi testate încă 102 persoane care sunt suspectate că ar fi infecatate cu COVID-19.

La Spitalul „Toma Ciorbă” din capitală sunt internați 67 de pacienți. Șase persoane se află în stare gravă, la alte patru se înregistrează – stare de sănătate satisfăcătoare, iar 55 de persoane prezintă o evoluție media a stării de sănătate.

Totodată, Ministerul Sănătății informează că starea de sănătate a celor opt copii diagnosticați cu COVID-19 este de evoluție medie. Gravida, care de asemenea a fost infectată cu coronavirus se află în stare satisfăcătoare, iar medicii dau asigurări că fătul nu va fi afectat de acest virus.

La Spitalul Republican rămân internate 2 persoane, una dintre ele se află în stare gravă, iar cealaltă – stare medie.

c


! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.