Acasă Social VIDEO // Oficial: Alte 13 cazuri ale variantei Omicron, confirmate în R....

VIDEO // Oficial: Alte 13 cazuri ale variantei Omicron, confirmate în R. Moldova

0

Alte 13 cazuri ale variantei Omicron au fost confirmate în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, directorul ANSP, Nicolae Jelamschi.

„Din 16 probe efectuate, 13 sunt varianta Omicron și 3 cazuri sunt varianta Delta. Respectiv, ponderea probelor Omicron crește. Practic, o treime din populație sunt infectați cu varianta Omicron”, a declarat Nicolae Jelamschi.

Potrivit lui, din cele 16 cazuri secvențiate, 11 sunt bărbați și 5 femei.

„Avem grup de vârstă de la 20 până la 70 de ani. Copii de această dată nu au fost în lista secvențierii. Din 16 persoane, 10 persoane nu sunt vaccinare. 9 persoane sunt în tratament la domiciliu cu forme ușoare, iar 7 persoane sunt spitalizate cu forme medii „, a mai spus șeful ANSP.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.