Acasă Articol comercial VIDEO // O femeie din Chișinău se bucură de primul milion al...

VIDEO // O femeie din Chișinău se bucură de primul milion al noului bilet Miere din Aur Ⓟ

0

Cea mai nouă și dulce ofertă a Loteriei Naționale, biletul ”Miere din Aur”, a transformat-o în milionară pe Iulia Jarcuțcaia din Chișinău. Femeia de 61 de ani și-a găsit norocul la oficiul central al Loteriei Naționale.

Iulia a povestit că s-a dus oficiul de vânzări pentru a înregistra câteva bilete de loterie și a decis să procure alte două. Femeia le-a răzuit chiar la fața locului și nu-și putea stăpâni emoțiile când a văzut premiul cu șase zerouri.

”Nu aveam aer și nici nu puteam să vorbesc. Zic: să mă apropii de fete și o să-mi spună dacă-i corect”, a povestit femeia.

Confirmarea operatoarelor a făcut-o pe Iulia să fie în al nouălea cer de fericire. Femeia a spus că acest câștig e un dar divin pentru ea, având în vedere că de-a lungul vieții a fost supusă multor greutăți, inclusiv un diagnostic sumbru.

”De 2 ani și jumătate am aflat că am cancer. Întotdeauna trăiesc cu gândul ca să merg înainte și acest câștig, în general, m-a făcut să am aripi”, a spus Iulia cu lacrimi în ochi.

Favorita destinului a mărturisit că suma este enormă pentru familia ei și banii vor fi investiți într-o vacanță cu soțul, reparație în apartament și recuperarea sănătății.

Până în prezent, 31 de moldoveni au devenit milionari cu acte în regulă datorită Loteriei Naționale.

Valoarea totală a câștigurilor oferite de loterie se ridică la peste 790 de milioane de lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.