Acasă Articol comercial Noul bilet ”Super Cuvinte” vă poate face milionar cu un singur cuvânt...

Noul bilet ”Super Cuvinte” vă poate face milionar cu un singur cuvânt Ⓟ

0

Cuvintele continuă să aducă câștiguri incredibile datorită celei mai recente noutăți de la Loteria Națională – biletul ”Super Cuvinte”, în tiraj special. Un singur cuvânt din acest bilet colorat vă poate îmbogăți cu sume impresionante de până la 1 000 000 de lei.

În ciuda dimensiunilor sale compacte, biletul a adunat un premiu de TOP de 1 000 000 de lei, două câștiguri de 500 000 de lei și peste 500 000 de premii de la 20 la 10 000 de lei!

Este foarte simplu să jucați cu ”Super Cuvinte”. Trebuie să răzuiți stratul protector din cele 16 litere câștigătoare, să le comparați cu literele din cuvinte și să le marcați pe cele care se potrivesc. Dacă toate literele dintr-un cuvânt complet se potrivesc cu literele câștigătoare, deveniți noul câștigător al Loteriei Naționale și vă alegeți cu premiul pentru cuvântul respectiv. Cu acest bilet puteți câștiga mai mult de un câștig!

Un bilet costă doar 20 de lei, iar fondul de câștiguri e de 24 800 000 de lei!

Și biletele necâștigătoare vă pot aduce noroc! Înregistrați-le pe site-ul www.7777.md pentru a participa la extragerile premiilor suplimentare din Clubul VIP sau pentru a afla dacă acestea includ câștigul „Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”.

Mai multe informații despre bilet și regulile acestuia pot fi găsite aici.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.