Acasă Sport VIDEO // Naționala Rusiei, înfrântă de către reprezentativa Belgiei

VIDEO // Naționala Rusiei, înfrântă de către reprezentativa Belgiei

0

Naționala Rusiei a debutat dezastruos la Campionatul European de fotbal. Echipa antrenată de Stanislav Cercesov a fost învinsă fără drept de apel la Sankt Petersburg de reprezentativa Belgiei, liderul clasamentului FIFA. Rusia a pierdut cu scor de neprezentare, 0-3. „Diavolii roşii” au reuşit să marcheze cel mai rapid gol al turneului prin atacantul Romelu Lukaku, care a înscris în minutul 10, transmite SafeNews.md cu referire la Publika.md

Thomas Meunier a dublat avantajul belgienilor, marcând la șapte minute după ce a intrat în teren. Scorul final a fost stabilit de același Romelu Lukaku în minutul 88.

În etapa a doua din faza grupelor, pe 17 iunie, Belgia va înfrunta Danemarca, la Copenhaga, iar o zi mai devreme, Rusia va juca tot la Sankt Petersburg, cu Finlanda.

Tot aseară s-a disputat al doilea meci din grupa A. Elveția a remizat cu Țara Galilor la Baku, scor 1-1. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă. Embolo a înscris în minutul 49, iar galezii au egalat peste 25 de minute prin Kieffer Moore.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.