Acasă Social VIDEO// Mirosul dezinfectanților, folosit ca măsură de protecție pe timp de pandemie,...

VIDEO// Mirosul dezinfectanților, folosit ca măsură de protecție pe timp de pandemie, duce în eroare inspectorii de patrulare. Rezultatul i-a uimit pe agenții care nu erau echipați cuvenit

1

A fost somat pe dreapta, de către inspectorii de patrulare, imediat după ce a urcat la volanul propriului automobil, ca ulterior să fie suspectat că ar fi consumat alcool. Un șofer din capitală a făcut publice imaginile video în timp ce i-a fost testată concentrația la alcool. Rezultatul i-a lăsat ”mască” pe oamenii legii.

Din imaginile video se vede clar cum șoferul este supus testului drager, de către inspectorii INP. Rezultatul, însă, i-a uimit pe oamenii legii, așa cum potrivit lor, de la conducătorul auto persista un miros puternic de băuturi spirtoase.

Concentrație ”0” de alcool, a indicat testarea, iar mirosul înțepător era nimic altceva decât dezinfectantul pe care îl folosesc cetățenii pe timp de pandemie, camăsură de protecție. Prin urmare gestul inspectorilor este greu de înțeles în această perioadă.

Totuși nu se cunoaște care de fapt a fost motivul somării, or șoferul susține că nu ar fi încălcat regulamentul circulației rutiere. Mai mult decât atât, agenții de patrulare nu au respectat regulile de protecție impuse de societate, privind răspândirea coronavirului. Din imagini se vede că agentul care realizează testarea șoferului nu are îmbrăcate mănușile de protecție, prin urmare șoferul practic a fost ”impus” să apropie de cavitatea bucală etilotestul, după ce elementul în care se expiră a fost instalat de agent.

Portalul SafeNews.md își asumă responsabilitatea de a obține o reacție a celor întâmplate, din partea conducerii Inspectoratului Național de Patrulare, pe care o va face publică pe parcursul zilei de mâine, 27 aprilie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.