Acasă Social FOTO // Tragedie în Franța: Un moldovean și-a împușcat mortal fiul de...

FOTO // Tragedie în Franța: Un moldovean și-a împușcat mortal fiul de 7 ani

0

Un moldovean de 34 de ani și-a împușcat fiul de 7 ani și l-a lăsat într-o cameră de gunoi în Franța. Bărbatul a încercat să își pună capăt zilelor. Apropiații familiei cer ajutorul oamenilor pentru repatriere. Pe 20 august, un băiat de 7 ani a fost găsit mort în Villemomble, în Seine-Saint-Denis, Franța, transmite SafeNews.md cu referire la jurnal.md.

Potrivit informațiilor, el a fost ucis de tatăl său, un bărbat de 34 de ani.

Potrivit Sudinfo, un bărbat de 34 de ani se află în spatele uciderii copilului, fiul său de doar 7 ani, pe care l-a împușcat în cap, pe data de 20 august.

El ar fi contactat mama la locul de muncă pentru a-i spune faptele. În timpul intervenției poliției la casa familiei, oamenii legii l-au găsit pe bărbat pe patul din dormitor, unde tocmai încercase să se sinucidă.

Serviciile de urgență l-au îngrijit și a fost transportat în stare critică la spital.

Familia a locuit într-o clădire cu șapte etaje în care restul rezidenților sunt șocați. Mulți dintre ei nu înțeleg ce l-a determinat să recurgă la un astfel de act, referindu-se la el ca un vecin prietenos: „El a ajutat oamenii de mai multe ori când a existat o scurgere de apă în casele lor sau chiar în arborele liftului”.

Le Parisien relatează că tatăl în vârstă de 34 de ani tocmai a fost eliberat din închisoare pe 3 august.

Cei apropiați apelează la ajutorul oamenilor cu scopul de a aduna suma de bani necesară pentru a repatria micuțul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.