Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ! ”BUNT” mare la Penitenciarul nr. 15 Cricova unde ar...

ULTIMA ORĂ! ”BUNT” mare la Penitenciarul nr. 15 Cricova unde ar fi avut loc percheziții: Ar fi fost solicitată intervenția mai multor ambulanțe

0

UPDATE // Specialistul în relatii publice al Serviciului 112, Ana Carpovici, a declarat pentru SafeNews.md că nu a fost solicitată intervenția ambulanțelor pentru adresa Penitenciarului nr. 15.

Protest la Penitenciarul nr.15 Cricova unde ar fi avut percheziții în această dimineață. Potrivit surselor SafeNews.md, care au solicitat păstrarea anonimatului, zeci de deținuți au protestat agresiv, iar în urma acțiunilor acestora ar fi fost solicitată intervenția mai multor ambulanțe.

Contactați telefonic, reprezentanții serviciului de presă al Administrației Națională a Penitenciarelor a comunicat pentru SafeNews.md că nu sunt la curent cu o asemenea informație, menționând că au nevoie de timp pentru a se documenta.

Ulterior, acesția au declarat că ”perchezițiile care au avut loc în cadrul Penitenciarului nr.15 s-au desfășurat fără careva incidente”, declarând că nu au avut loc proteste ale deținuților.

Am încercat să luăm legătura cu serviciul 112 pentru a afla dacă a fost solicitată sau nu intervenția ambulanțelor pe adresa penitenciarului, însă ofițerul de presă al instituției nu ne-a răspuns la telefon.

Menționăm că în această dimineață au fost desfășurate mai multe percheziții în cadrul Penitenciarul nr.15 Cricova.

Potrivit informației oferite de Procuratura Generală, perchezițiile fac parte din dosarul privind abuzul de serviciu în interesul unei organizații criminale, în care, recent, a fost reținut unul dintre adjuncții Administrației Naționale a Penitenciarelor.

”În concret, astăzi, sunt efectuate percheziții în toate sectoarele Penitenciarului nr.15 Cricova, acțiunile fiind autorizate de magistrați. Operațiunea este realizată cu suportul DDS ”Pantera” a ANP, INI, securitatea perimetrului exterior al Penitenciarului 15 fiind asigurată de către BPDS ”Fulger””, se arată în comunicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.