Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO// Mandatul de deputat îl face ”mai obraznic”! Deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc,...

VIDEO// Mandatul de deputat îl face ”mai obraznic”! Deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc, și-a parcat mașina de 170 000 de euro pe trotuar. Poliția a venit la fața locului

1

Deputatul PDM Eugeniu Nichiforciuc nu dă doi bani pe buchia legii. Cel puțin asta rezultă din acțiunile sale. Acesta a fost surprins, astăzi, sfidând Regulamentul Circulației Rutiere. Democratul și-a parcat luxosul Mercedes G-class, care valorează aproximativ 170 de mii de euro, chiar pe trotuarul de pe strada Mihail Kogălniceanu, din sectorul Centru al capitalei. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție.

Reporterii Deschide.MD au surprins mașina de teren a deputatului democrat în timp ce era parcată neregulamentar, pe porțiunea destinată circulației pietonilor, dar și momentul când un echipaj de patrulare a întocmit un proces-verbal pe numele lui Nichiforciuc.

Întrebat de ce și-a parcat automobilul neregulamentar, Nichiforciuc a recunoscut că a admis o încălcare, dar ne-a îndemnat să cercetăm dacă celelalte mașini sunt parcate corect.

„Posibil că a fost o greșeala a mea pentru că acolo scrie rezervat Poliexpert. Chiar nu am putut face diferență unde este rezervat pentru Poliexpert și unde nu este rezervat. Sunt și alte mașini parcate, nu știu… Filmați și celelalte mașini și vedeți dacă acolo toate sunt parcate regulamentar”, a subliniat Nichiforciuc.

Potrivit agenților de patrulare care documentează cazul, dat fiind faptul că Nichiforciuc are imunitate parlamentară, aceștia nu-l pot amenda. Totuși, oamenii legii au întocmit un proces verbal, pe care-l vor expedia Comisiei Parlamentului pentru a fi luată o decizie.

Conform legislației în vigoare, staţionarea sau parcarea în locuri interzise se sancţionează cu o amendă de la 18 la 30 de unităţi convenţionale (de la 900 la 1500 de lei) și 4 puncte de penalizare.

Deschide.MD a scris anterior că Eugeniu Nichiforciuc și-a completat garajul cu încă o bijuterie de lux, un Mercedes Gelandwagen, iar autoturismul nu se regăsește în declarația sa de avere pentru anul 2019. Potrivit surselor din anturajul democratului, acesta și-ar fi achiziționat mașina la începutul acestui an, la un preț de aproximativ 170 de mii de euro.

Anterior, în presă au apărut mai multe informații care relevă că numele vicepreședintelui PDM, Eugeniu Nichiforciuc, apare tot mai des în jurul carierei de piatră de la Micăuți. Mai exact, este vorba despre o serie de firme la care are conexiune atât deputatul, soția sa, cât și partenerii săi de afaceri.

deschide

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.