Acasă Justiţie VIDEO// Lecție publică despre cum Stoianoglo ar putea să-l tragă la răspundere...

VIDEO// Lecție publică despre cum Stoianoglo ar putea să-l tragă la răspundere pe Dodon

0

Nemulțumiți de activitatea Procuraturii Generale și de faptul că procurorul general Alexandr Stoianoglo nu întreprinde minic pentru al trage la răspundere pe Președintele Dodon, câțiva activiști civici au decis să facă o lecție publică, chiar în fața instituției. Membrii Democrația acasă au decis să îl învețe pe Stoianoglo cum ar trebui să-și facă ultimul meseria.

Activiștii civici și-au luat rechizitele necesare, s-au apropiat de Procuratura Generală și au început lecția. Pas cu pas, printr-o schemă, aceștia au demostrat cum ar trebui să acțiuneze conducerea instituției care ar trebui să întreprindă măsuri aspre în privința lui Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.