Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Jurnalist rus, despre înfrângerea lui Dodon: Rusia a pierdut Moldova...

VIDEO // Jurnalist rus, despre înfrângerea lui Dodon: Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna

546
0
ads

Jurnalistul rus Alexandr Nevzorov a comentat înfrângerea lui Igor Dodon. Cunoscut pentru reacțiile sarcastice în adresa președintelui în exercțiu, Nevzorov, în stilu-i caractersistic a spus că nu înțelege cine ar fi putut vota pentru Dodon, iar „fetița care a venit s-a dovedit a fi foarte puternică” și Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md

Scurtul comentariu a fost făcut în cadrul emisiunii sale de autor care se difuzează în fiecare miercuri la postul de radio Ekho Moscova.

„Dodon s-a deprins, fie îl pun în genunchi pe boabe de mazăre, ba în ungher, ba îl trag de urechi în acel Parlament. În general, mai degrabă că a fost mereu un băiat bun de bătut. Noi înțelegem bine că Moldova nu este o republică prezidențială. Dacă se lua cineva de el, repede fugea undeva la Moscova. Tocmai pentru că a fost mereu pro-Moscova, foarte umil în fața Moscovei. Eu în general nu înțeleg cine putea să voteze pentru el. Doar dacă acolo la ei știuleții de porumb au drept de vot, atunci înțeleg cine a votat pentru Dodon”, a spus Nevzorov.

Odată cu înfrângerea lui Dodon, crede jurnalistul, Rusia a pierdut pentru totdeauna Moldova.

„Fetița care a venit este foarte puternică și, cum se spune, foarte pro-europeană. Adică, Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna”, a încheiat Nevzorov.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here