Acasă Politic Maia Sandu a numit un consilier pe probleme de securitate: Cine e...

Maia Sandu a numit un consilier pe probleme de securitate: Cine e femeia care ocupă funcția

129
0
ads

Președintele țării, Maia Sandu, a semnat astăzi decretul de numire a Anei Revenco în funcția de consilier al președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

Pe site-ul Președinției a apărut informația că șeful statului, Maia Sandu, a semnat astăzi decretul de numire a Anei Revenco în funcția de consilier al președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

Anterior, Ana Revenco a fost președinte al Asociației Obștești Centrul Internațional „La Strada”. 

Până acum, Maia Sandu a numit 9 consilieri. Este vorba despre Olesea Stamate, fost ministru al Justiției în Guvernul Sandu, care acum este consilier în domeniul justiției; Veaceslav Negruța, ex-ministru al Finanțelor în Guvernul Filat, care ocupă funcția de consilier în domeniul economic; Ala Nemerenco, fost ministru al Sănătății în Guvernul Sandu – consilieră în domeniul sănătății; Liliana Nicolaescu-Onofrei, ex-ministru al Educației în Guvernul Sandu, acum consilier în domeniul educației și cercetării; Angela Brașoveanu Erizanu – consilier în domeniul culturii; Sergiu Tofilat – consilier în domeniul energetic; Elena Druță – consilier pentru relațiile cu diaspora; Cristina Gherasimov – responsabilă pe domeniul politicii externe, Sorina Stefârță – consilier în domeniul comunicării publice și purtătoarea de cuvânt a Maiei Sandu. Iar Andrei Spînu este secretar general al Aparatului Președintelui.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here