Acasă Alegeri 2020 VIDEO// În pas cu tendințele: Maia Sandu și-a făcut TikTok. Vezi cum...

VIDEO// În pas cu tendințele: Maia Sandu și-a făcut TikTok. Vezi cum l-a ironizat pe Dodon

0

A decis că trebuie să fie în pas cu tendințele vremii și și-a făcut un cont pe rețeaua de socializare TikTok. Este vorba despre candidata la funcția de președinte al țării. Fiind în plină campanie electorală pentru turul doi al alegerilor, Maia Sandu a decis să-l ironizeze pe contracandidatul său, Igor Dodon. „Omletă sau scrob? Ce preferați de 15 noiembrie” Se întreaba lidera opoziției.

În unul dintre primele video-uri încărcate pe pagina sa, intitulat „Omletă sau scrob? Ce preferați de 15 noiembrie”, Maia Sandu sparge niște ouă pe care le bate cu un tel, ironizând pe seama declarațiilor anterioare ale lui Igor Dodon, despre faptul că o femeie i-a ghicit în ouă că va câștiga alegerile.

@maiasandu2020

Omletă sau scrob? Ce preferați pe 15 noiembrie?

♬ original sound – MaiaSandu

După primul tur al alegerilor prezidențiale, care a avut loc duminică, 1 noiembrie, Maia Sandu a câștigat detașat cu un scor de 36,2% și se va confrunta în al doilea tur cu candidatul pro-rus Igor Dodon, care a obținut 32,6% din voturile alegătorilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.