Acasă Politic DOC // Slusari cere informații privind privatizarea întreprinderii Vibropribor

DOC // Slusari cere informații privind privatizarea întreprinderii Vibropribor

0

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, pune la îndoială rezultatele privatizării întreprinderii Vibropribor. În acest sens, deputatul a adresat o interpelare la Agenția Proprietății Publice și la Guvern prin care cere informații referitor la această întreprindere.

„De ce sunt puțini bani în buget pentru a majora salariile și pensiile? De atâta că băieți șmecheri au făcut și fac scheme de privatizări la prețuri derizorii.Am primit materiale detaliate privind privatizarea dubioasă a Î.S. Vibropribor. Complexului patrimonial unic cu suprafața de 41.424 m.p., amplasat în centrul Capitalei pe un teren de peste 5 ha, a fost evaluat doar cu aproximativ 36 mln lei sau 45 euro pentru un metru pătrat! La momentul privatizării întreprinderea respectivă nu a avut datorii. Am analizat ofertele de privatizare, anunțate de Agenția Proprietății Publice și am reținut că pentru o clădire similară acum se propune un preț inițial de 200 mln lei! Vedeți și dvs. care este diferența”, spune deputatul.

Totodată, Slusari susține că după ce va primi un răspuns cu precizări, cel mai probabil va cere anularea concursului de privatizare și va face o plângere la Procuratură.

De ce sunt puțini bani în buget pentru a majora de salariile și pensiile? De atâta că băieți smecheri au făcut și fac…

Posted by Alexandr Slusari on Monday, October 12, 2020

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.