Acasă Politic VIDEO // Igor Dodon, la banchet cu alegătorii săi din UTA Găgăuzia

VIDEO // Igor Dodon, la banchet cu alegătorii săi din UTA Găgăuzia

0

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, vizitează raionale și satele în care a primit cele mai multe voturi în cadrul alegerilor prezidențiale pe care le-a pierdut. Sâmbătă acesta s-a aflat la Taraclia, Vulcănești, Ceadîr Lunga și Comrat. La Chiriet-Lunga, din Ceadîr Lunga, acesta a participat și la un banchet, cu zeci de oameni într-o sală de ceremonii, unde nimeni nu purta mască de protecție, și unde a criticat-o pe președinta aleasă, Maia Sandu, declarând că este gata să scoată oamenii în stradă, dacă va fi necesar.

Într-un video postat pe o rețea de socializare apare Igor Dodon și zeci de oameni într-o sală de ceremonii. Video a fost filmat în momentul în care Dodon ține un discurs. Acesta a adus critici la adresa președintei alese și a declarat că este gata să scoată oamenii în stradă, dacă va fi necesar.

sursa: zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.