Acasă Politic VIDEO // Greceanîi: Majoritatea iniţiativelor opoziţiei din sesiune nu au fost susţinute

VIDEO // Greceanîi: Majoritatea iniţiativelor opoziţiei din sesiune nu au fost susţinute

0

Preşedintele Fracţiunii Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor (BCS), de opoziţie, Zinaida Greceanîi, a declarat că majoritatea celor 43 de iniţiative ale opoziţiei din sesiunea de primăvară-vară n-au fost susţinute de majoritatea parlamentară.

vineri, la un briefing, ea a spus că în anul de activitate a acestui parlament, BCS a înregistrat 81 de iniţiative menite să îmbunătăţească calitatea vieţii cetăţenilor, dintre care 21 de natură economică şi 22 de natură socială.

„Majoritatea parlamentară n-a susţinut o parte semnificativă a acestora. Cererea de organizare sistematică a „Orei opoziţiei” este ignorată.
În această sesiune, BCS a cerut audierea pe diverse aspecte a 22 de şefi de ministere şi instituţii. Ne-au mers în întâmpinare o singură dată, când a fost audiat guvernatorul Băncii naţionale.
Opoziţia a cerut de patru ori exprimarea unui vot de neîncredere, dar n-a găsit sprijin din partea PAS”, a spus Greceanîi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.