Acasă Anticipate 2021 POLIȚIA CONFIRMĂ: Printre încălcările electorale – tentative de corupere cu 20 dolari

POLIȚIA CONFIRMĂ: Printre încălcările electorale – tentative de corupere cu 20 dolari

0

Poliția informează că, în cadrul procesului electoral de astăzi, 11 iulie, până la ora 11.00, au fost sesizate câteva încălcări. Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Marin Maxian, a declarat că, până la ora 11:00, au fost înregistrate trei cazuri de transportare organizată a alegătorilor în Dubăsari, Tighina și Rezina.

De asemenea, poliția a fost informată despre prezența a șase afișe cu mesaje electorale în raza de 100 de metri a secției de votare și un caz de agitație electorală.

Poliția menționează faptul că multe cazuri au fost reflectate pe rețelele de socializare, precum un caz de la Varnița, unde au fost raportate acțiuni de corupere a alegătorilor cu sume de 20 de dolari. Astfel de cazuri au fost sesizate și la Tighina.

Poliția menționează că cercetează cazurile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.