Acasă Sport Max Verstappen a obținut a doua victorie în actualul sezon de Formula...

Max Verstappen a obținut a doua victorie în actualul sezon de Formula 1

0

Max Verstappen a obținut a doua victorie în actualul sezon de Formula 1. Pilotul olandez al echipei Red Bull Racing a triumfat în Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna.

Cursa, ce s-a desfăşurat cu dificultăţi din cauza ploii, a fost una dezastruoasă pentru Ferrari. Carlos Sainz a abandonat chiar în primul tur, după o ciocnire cu Daniel Ricciardo de la McLaren. 

Charles Leclerc, care a fost mult timp pe locul trei, a pierdut controlul monopostului cu 10 tururi până la final și s-a izbit de parapeți. El a revenit pe traseu și a încheiat competiţia pe locul 6.

Verstappen, campionul en-titre, a pornit din pole position și a dominat în mare parte cursa. Pe locul secund s-a clasat coechipierul acestuia, mexicanul Sergio Perez, iar britanicul Lando Norris de la McLaren a completat podiumul.

Deținătorul a 7 titluri, Lewis Hamilton de la Mercedes a încheiat cursa abia pe locul 13.

Clasamentul general al piloţilor este condus de Charles Leclerc. Monegascul are un avans de 27 de puncte față de Max Verstappen.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.