Acasă Articol comercial VIDEO // FOTO // O femeie din Găgăuzia a cucerit jackpotul “Star...

VIDEO // FOTO // O femeie din Găgăuzia a cucerit jackpotul “Star Signs” – 406 441,96 lei, cu doar 2 lei Ⓟ

410
0
ads

Astrele i-au arătat Nataliei Staneva calea spre bunăstare și bucurie fără margini. Preferata destinului din satul Cișmichioi, Găgăuzia, a obținut jackpotul colosal al biletului electronic “Star Signs” – 406 441,96 lei, cu o miză de numai 2 lei! Nu este prima dată când Natalia dă mâna cu norocul – iarna ea a câștigat la emisiunea ”Loteria Națională” un automobil nou Dacia Logan.

Natalia are 33 de ani și educă trei copii. Câștigătoarea spune că are încredere în horoscop, așa că alegerea biletului electronic de pe 7777.md a fost evidentă pentru ea.

”Simțeam că anume în acest bilet, “Star Signs”, voi câștiga jackpotul. În jocul bonus am câștigat free spins și deja la al treilea joc am descoperit trei simboluri ”Soare”. Eram foarte bucuroasă, nu mă țineau picioarele”, și-a împărtășit emoțiile deținătoarea câștigului solid.

Natalia a mai adăugat că pentru ea, această sumă este enormă. O parte din bani va fi depusă la bancă pentru viitorul copiilor. De asemenea, familia Stanev va pleca în vacanța mult-așteptată la mare.

”Cu Loteria Națională, fără efort, poți câștiga doar cu 2 lei tocmai 400 000 lei. Dacă veți crede și veți spera la mai bine, întotdeauna veți câștiga”, a mai spus Natalia.

Jackpotul biletului ”Star Signs” a debutat cu o nouă sumă atractivă și continuă să crească pentru ca în orice clipă să realizeze visul următorului preferat al destinului!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here