Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Explicația femeii care i-a ghicit greșit în ouă lui Dodon:...

VIDEO // Explicația femeii care i-a ghicit greșit în ouă lui Dodon: Aveam emoții

0

Nici ghicitul în ouă nu l-a salvat pe Igor Dodon. După ce a pierdut în primul tur, bătrâna care i-a prezis victoria președintelui a venit cu o reacție după ce a aflat rezultatele. Potrivit bătrânei din Etulia, Igor Dodon nu a câștigat din primul tur din motiv că toată țara a aflat despre aceasta, transmite SafeNews cu referire la Știri.md.

„Sunt foarte supărată, mi s-a ridicat zahărul până la 17. Am avut emoții foarte mari. Nu mi s-a mai întâmplat ca ceea ce ghicesc să nu se îndeplinească. Din cauza că toate țara a aflat rezultatele ghicirii, Igor Dodon a pierdut. Tare sper că o să câștige în al doilea tur”, a declarat bătrâna.

După afișarea rezultatelor scrutinului, deputatul Dumitru Alaiba a postat un filmulețsimbolic cu două ouă roșii pe care le sparge cu o piatră.

”Comentariile aici sunt de prisos. Ghicitorile nu au ajutat”, a scris deputatul PAS pe pagina sa de Facebook.

Amintim că în cadrul întâlnirii cu alegătorii din Taraclia, Igor Dodon a afirmat că o bătrână din Etulia i-a prezis câștigul în alegererile prezidențiale.

„Victoria va fi a noastră. O bătrână din Etulia ghicește în ouă și a spus că voi câștiga din primul tur. Cred că e mai bine din primul, ca să nu pierdem bani”, a declarat Igor Dodon

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.