Acasă Justiţie VIDEO // Droguri de 250.000, ridicate de polițiști: 3 persoane au fost...

VIDEO // Droguri de 250.000, ridicate de polițiști: 3 persoane au fost reținute

0

Trei persoane cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani au fost reținute de polițiști, fiind suspectate că ar fi pus în circulație marijuana. Ofițerii Direcției Investigații Nord a Inspectoratului Național de Investigații, Inspectoratului de Poliție Bălți și procurorii Procuraturii Bălţi au documentat și demascat activitatea infracțională a unui grup de persoane care ar fi cultivat și înstrăinat droguri în proporții deosebit de mari pe teritoriul raionului Ialoveni și în zona de nord a țării.

Pe parcursul a cinci luni, polițiștii au întreprins măsuri și acțiuni de urmărire penală pentru deconspirarea activității. În urma perchezițiilor în depozite, automobilele și domiciliile suspecților, polițiștii au ridicat marijuana, plante de cânepă, telefoane mobile, aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor.

Valoarea estimativă a drogurilor ridicate constituie 250.000 de lei.

Suspecții au fost reținuți. Conform legislației, aceștia riscă închisoare de la 7 până la 15 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.