Acasă Investigații VIDEO // DOC // Cum arată casa de milioane a deputatului Mudreac...

VIDEO // DOC // Cum arată casa de milioane a deputatului Mudreac evaluată la 850.000 lei

0

Radu Mudreac, deputat al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), locuiește într-un imobil de milioane, cu două etaje, amplasat în sectorul Buiucani al capitalei. Acesta fost construit de familia deputatului începând cu anul 2017, pe un teren procurat de alesul poporului pentru suma de 35 de mii de euro, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.md

În declarațiile sale de avere, deputatul a indicat că acesta ar avea o valoare de 978 de mii de lei, echivalentul a aproximativ 45 de mii de euro. În realitate, imobilul valorează de cel puțin cinci ori mai mult.

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a verificat declarațiile de avere și interese ale deputatului Mudreac din perioada în care a fost construit imobilul și nu a depistat încălcări. Concluzia inspectorului s-a bazat însă doar pe cifrele oficiale, indicate de către deputat și organele competente în documente. Inspectorul de integritate a admis că la construcția imobilului familiei Mudreac, dat în exploatare în 2018, s-ar fi investit doar 850 de mii de lei, echivalentul a aproximativ 40 de mii de euro. 

Declaratie Avere Mudreac 2020 by Ziarul de Gardă

ANI: act de constatare pe n… by Ziarul de Gardă

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.