Acasă Sport VIDEO// ”Cum a inventat asta?” Leo Messi, din altă lume, la primul...

VIDEO// ”Cum a inventat asta?” Leo Messi, din altă lume, la primul show din noua eră la Barcelona: ”E extraterestu!”

0

Leo Messi (33 de ani), intrat recent în rândul miliardarilor din fotbal, a făcut spectacol în amicalul de astăzi al Barcelonei, în compania celor de la Girona.

Argentinianul, la a doua apariție după ”telenovela” din vară, a marcat de două ori și a contribuit decisiv la reușita brazilianului Coutinho, într-o prestație care i-a entuziasmat pe fanii catalanii și a fost comentată îndelung pe rețelele de socializare.

Prestația de lux a lui Leo Messi în amicalul Barcelona – Girona

La primul gol al partidei, în minutul 21, Messi a pasat genial pentru Trincao, care l-a servit pe Coutinho, rămas singur cu poarta goală. 

”Cum a inventat pasa asta?”, s-a întrebat un utilizator de Twitter, când a văzut ”bijuteria” lui Messi. ”E extraterestu” și ”Pasa asta e atât de Messi” au fost alte două reacții venite de la fanii catalani.

În finalul primei reprize, Lionel Messi a semnat golul partidei, cu un șut din afara careului. Starul sud-american a șutat cu dreptul, mingea a lovit bara, după care s-a scurs în poarta apărată de Juan Carlos.

În a doua repriză, în minutul 49, argentinianul l-a învins din nou pe goalkeeper-ul de la Girona, de această dată cu un șut deviat de fundașii adverși.

Leo Messi, căpitanul lui Ronald Koeman în Barcelona – Girona

Leo Messi a fost căpitan în partida Barcelonei cu Girona, disputată pe stadionul Johan Cruyff. A fost schimbat în minutul 68, cu Ricard Puig, la scorul de 3-1 pentru ai săi. 

Amicalul a fost organizat pentru a prezenta al treilea rând de echipament al catalanilor în actuala stagiune. Suporterii au avut opinii împărțite în privința acestui echipament.

Ronald Koeman a început meciul într-un sistem 4-2-3-1, cu următorul 11:

Neto – Sergi RobertoPiqueAraujoJordi Alba – Busquetsde Jong – MessiCoutinhoTrincao – Griezmann

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.