Acasă Sport Mbappe e încântat de golul cu numărul 100 din Ligue 1: Pas...

Mbappe e încântat de golul cu numărul 100 din Ligue 1: Pas către istorie

0

Kylian Mbappe și-a exprimat public bucuria, după ce a reușit să marcheze golul său cu numărul 100, din Ligue 1, în victoria din deplasare cu rivalii de la Lyon. Mulți au interpretat declarația sa ca pe o dovadă de iubire față de PSG și un posibil refuz pentru Real Madrid, transmite SafeNews.md cu referire la prosport.ro.

Starul de pe Parc des Princes a marcat primul gol al derby-ului cu rivala, după doar un sfert de oră de joc.

Kylian Mbappe refuză Real Madrid? De ce speră fanii lui PSG în rămânerea idolului lor

Golgheterul lui PSG, Kylian Mbappe, a fost încântat după ce a marcat în weekend cel de-al 100-lea gol al său din Ligue 1, pe care l-a descris drept „un nou pas către istorie”.

Tânărul de 22 de ani a găsit din nou plasa în a doua jumătate a partidei, pentru a-și pune amprenta asupra clasamentului din Ligue 1, în timp ce echipa lui Mauricio Pochettino s-a năpustit către o victorie categorică cu 4-2.

Atacantul francez și-a exprimat dorința de a continua pe acest traseu și de a realiza lucruri și mai importante cu cei de la PSG.

„A fost o zi bună să marchez cel de-al 100-lea gol al meu în Ligue 1”, a declarat Mbappe pentru Canal Plus.

„Știam că îmi lipsesc două goluri. După ce i-am dat lui Randal Kolo Muani un gol săptămâna trecută, a trebuit să compensez!

Este o altă etapă din cariera mea, un alt pas spre istorie. Drumul abia a început”, a adăugat atacantul echipei lui Mauricio Pochettino.

Directorul sportiv al celor de la PSG, brazilianul Leonardo, s-a declarat la rândul său încântat de performanța jucătorului parizian:

„Când vedem ultima reprezentație a lui Kylian și numărul său de goluri, cum a atins borna de 100 de goluri în acest fel, la doar 22 de ani, este ceva cu adevărat incredibil”, a spus el pentru Canal Plus.

Mulți fani consideră că reacția lui Mbappe reprezintă un mod de a-și anunța rămânerea la PSG, în ciuda interesului de la Real Madrid.

PSG l-a adus pe Kylian Mbappe de la Monaco, în 2017, și atacantul francez a avut imediat un impact la campioana din Ligue 1, pentru care a marcat 120 de goluri în primele 160 de meciuri, în toate competițiile.

Dubla din meciul cu Lyon a dus totalul său la 84 de goluri, în Ligue 1, pentru gruparea de pe Parc des Princes.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.